Best Western Hotell Halland

Hotellpaket

Bröllop - Låt oss skämma bort er!

Varmt välkomna till oss som nygifta och låt oss hjälpa er att göra er dag ett minne för livet. Ni möts av mousserande vin, ett härligt fruktfat blandat med söt choklad, morgonrockar och en bukett med vackra blommor.

Dagen efter njuter ni av vår frukostbuffé och har möjlighet till senare utcheckning.

I vårt bröllopspaket ingår:
Övernattning i ett av våra Deluxerum
Blommor på rummet
Mousserande vin
Fint fruktfat med lyxiga praliner
Morgonrockar
Frukostbuffé
Fri tillgång till bastun

Paketpris: 2295kr

Övernattning för släkt och vänner
Vi ger 10% i rabatt till era gäster som bokar in sig hos oss under er bröllopshelg! Kontakta oss så hjälper vi er med att boka upp rum.

Brunch "dagen efter"
Varför inte göra "dagen efter" till en riktigt minnesvärd avslutning på "kvällen före". Vi kan erbjuda er en härlig privat brunch för hela sällskapet. En dignande brunchbuffé full av godsaker är det perfekta avslutet på en festlighet och en bra början på "dagen efter". Fråga oss gärna om en offert. 

Bokningsförfrågan

Best Western Hotell Halland, Kungsbacka
Tel: 0300-775 30
E-post: info@hotellhalland.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy