Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Cykla till oss!

Det finns mycket att upptäcka runt om i Kungsbacka kommun och många härliga utflyktsmål att besöka.
Ta din cykel och gör en utflykt i den vackra naturen vi har runt om i Kungsbacka. Cykla längst Kattegattleden ut till kusten och andas in den friska, salta luften eller ta en tur längst Kungsbackaån för att se Kungsbacka innerstad från en annan sida. 

Kontakta oss så hjälper vi er med att snickra ihop ett cykelpaket som passar ju Dig!

Lilla Cykelpaketet

Ta en minisemester och boka in det Lilla Cykelpaketet! Ta med egen cykel eller hyr en av oss och gör en utflykt i vår vackra omgivning. Stanna för en fika och bara njut av den friska luften.

Stora Cykelpaketet

Vill du ut på lite större äventyr så boka det Stora Cykelpaketet! Cykla längst med Kattegattleden och ta en avstickare ut till havet eller varför inte åka till Skårs Gård för en fika?

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.