Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Tips på saker att hitta på under er vistelse hos oss, vi har nära till allt.

Kika gärna i Kungsbacka kommuns evenemangskalender och se vad som händer i vår kommun. Allt från föreställningar, föreläsningar till  konserter.

Staden erbjuder shopping utöver det vanliga  och hotellet ligger centralt och nära till både Kungsmässan och Innerstaden.

Vill du ut i naturen när du är på besök i Kungsbacka?
Kika här för att få en överblick över alla fantastiska utflykter man kan göra, var man hittar de bästa badplatserna mm. Fråga även gärna i receptionen om tips!

InfoPoint

Vi på Hotell Halland har genom Kungsbacka Kommun fått utbildning inom värdskap och nyttig info om vår kommun, vad man kan se och göra under sin vistelse här hos oss. Vill ni ha tips eller ideér på vad ni kan hitta på så kom gärna och fråga oss! 

Vill du vara med och förbättra upplevelsen för alla besökare i regionen? 
Region Halland genomför en gästundersökning och dina svar kommer vara till hjälp för att förbättra upplevelsen för nya och återkommande gäster i hela regionen. Du som deltar i denna undersökning kommer att vara med i utlottningen av upplevelser och övernattningar i Halland.
Gästundersökning
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.