Shopping i världsklass!

I Kungsbacka med omnejd kan du shoppa som ett proffs. Du hittar allt från stora shoppingcentrum, outlets, secondhand till små, genuina gårdsbutiker - allt i en härlig blandning!

Hede Fashion Outlet

Bara 5 minuter från hotellet ligger Hede Fashion Outlet med mer än 100 av de hetaste skandinaviska och internationella mode- och livsstilsvarumärken i ett bekvämt läge.

Strosa runt bland en unik samling av high-end affärer och butiker med ett brett urval av dina favoritkläder, inredning och accessoarer. Och allt till outletpriser, vilket innebär att du kan spara upp till 70 % jämfört med de normala butikspriserna!

Njut av gratis parkering, kaffe och mat och fantastiska nya sparmöjligheter varje vecka på Hede Fashion Outlet.

Kungsmässan

Kungsmässan ligger i hjärtat av Kungsbacka och bara några minuters promenad från hotellet.

Köpcentret har av 90 butiker, caféer och restauranger. Här ligger även SF biograf för dig som vill se den senaste filmen.
I köpcentret finns också lekrum för de små samt amningsrum - allt för att du som kund ska känna dig välkommen, trygg och uppleva ett nytänkande köpcentrum.

Du hittar butiker med inredning, leksaker, blommor, kläder, skor och mycket, mycket mer. 

Innerstaden

Vill du upptäcka en ny sevärdhet, besöka en marknad, gå ut i natten eller shoppa loss finns det något att se och göra för alla åldrar och intressen i Kungsbacka innerstad.

Strosa runt bland mysiga småbutiker som erbjuder allt från lokal design till internationellt mode. 

Här finns ett rikt utbud av inredningsbutiker, modebutiker, fotografer, smycken, blommor, optiker, hobbyaffärer och väskor, bland mycket annat. 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Sommarkampanj!

Upptäck Kungsbacka i sommar

Ta mig till erbjudandet