Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Tjolöholms Slott

Drygt en mil söder om Kungsbacka finner du Tjolöholms Slott, ett av Nordens främsta Arts and Krafts-Anläggning.
Slottet stod klart 1904 och dess välbevarade inredning bjuder på brittisk ”comfort” samt för sin tid toppmoderna bekvämligheter såsom t ex rundspolande duschar och en av Sveriges allra första dammsugare med en vikt på ett ton.

Godset har milslånga promenadstigar bland ekskogar och längs strandängar. Slottsträdgården, slottsparken och den naturskyddade halvön är tillgänglig för besökare under hela året.

Passa på att ta ett besök till slottet och upplev den fantastiska miljön. Strosa runt i den storslagna trädgården och besök Storstugan som serverar fika. 
Genom oss på Hotell Halland kan vi erbjuda våra gäster en guidad visning runt slottet till rabatterat pris så kontakta oss gärna så hjälper vi er att boka!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.