Best Western Hotell Halland
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Lilla Cykelpaketet - upptäck en del av Kattegattleden på två hjul!Det bästa sättet att uppleva Kungsbacka är på cykel!

Ta din cykel och gör en utflykt i den vackra naturen vi har runt om i Kungsbacka. Cykla längst Kattegattleden ut till kusten och andas in den friska, salta luften eller ta en tur längst Kungsbackaån för att se Kungsbacka innerstad från en annan sida. 

I priset ingår:
2 rätters middag exkl. dryck på The Square
1 övernattning i våra Standardrum
Best Breakfast buffé
Cykelförvaring över natten

Pris: 1095kr/pers
Priset går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Tillägg:
Extra natt 650kr/pers
Enkelrumstillägg 300kr
Hyra cykel 200kr/dygn

Välkommen att upptäcka Kungsbacka på två hjul!

Tips på utflykt!

Det finns massor man kan upptäcka när man är cykelturist i Kungsbacka. Här har vi samlat några av tipsen men självklart finns det massor mer att utforska. Vi i personalen har våra egna smultronställen så fråga gärna så delar vi med oss.

Skulle ni vilja ha med en picknickkorg på färden så löser vi självklart det. Kom bara till oss med Era önskemål så ser vi till att ni får med Er något smarrigt.

Utflyktstips:
Naturum Fjärås Bräcka ligger ca en mil från hotellet. Vid naturum börjar en naturstig, som är 1,5 km lång och har nio numrerade stopp på vad du kan se och göra.  Där finns även ett café som serverar ekologiskt och närodlat och har öppet året om. 

Tjolöholm slott ligger ca 15km från hotellet och inte långt ifrån Fjärås Bräcka och det är ett utflyktstillfälle ni inte får missa när ni är i Kungsbacka. 
Den vidsträckta slottsträdgården vetter mot havet och godset har milslånga promenadstigar bland ekskogar och längs strandängar. Slottsträdgården, slottsparken och den naturskyddade halvön är tillgänglig för besökare under hela året.

Äskhultsby - besök en annan tid! Ett unikt utflyktsmål där bebyggelsen aldrig flyttades ut från bykärnan i samband med 1800-talets skifte. Den täta bebyggelsen runt bytorget har en tydligt 1700-talskaraktär vilken förstärks av omgivande landskap. Boka en guidad tur och ta en gofika i kaffstugan. Vill du cykla hit är det ca 2mil.

Fikautflykt är väl den bästa av alla cykelutflykter? Besök små gårdsbutiker, gårdsbagerier, Bräutigams och bara njut av att vara ute i naturen.

Det bästa sättet att uppleva Kungsbacka är på cykel!
 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy