Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Upptäck Kungsbacka för en helg!

Packa med kläder efter väder och ge er ut och upptäck vad Kungsbacka har att erbjuda. 

Vi har allt från fina vita stränder till idylliska insjöar att svalka sig i. 

 

Besök Tjolöholm och vandra runt slottet, ta er ut till den gamla byn Äskhults by eller till Naturum och promenera i det härliga naturreservatet där hav möter sjö.  Passa nu även på att göra ett besök på Bräutigams för egentillverkad glass. 

Om ni hellre går på stan än i naturen kan ni vara lugna för det har vi gott om också!
Besök Kungsmässan eller den populära Hede fashion Outlet, eller ta pendeln in till Göteborg och känn av storstads pulsen.

Sommarkampanj!

Sommarkampanjen är äntligen här. Boka minst 2 nätter och få 20% rabatt på din vistelse, psst.. Om du är eller blir medlem får du 25% rabatt!

 

Använd bokningskoden SUMMER24 och boka i inloggat läge på Best Westerns hemsida. Erbjudandet gäller med ankomstdagar 1 juni till 31 augusti.

 

För att ta del av erbjudandet måste du boka minst 48 timmar innan.

 

Erbjudandet kan endast bokas online och går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

Bo över i något av våra bekväma rum.

Vi har 77 rum fördelat på olika rums kategorier. Allt från våra standardrum som passar den som reser ensam eller kommer ihop med någon. Våra businessrum som är perfekt för paret eller den som reser i jobbet. Reser du med familjen? Vi har även familjerum upp till 5 personer. 

Besök våra natunära eller shoppingnära resmål.

Kungsbacka har nära till det mesta. Skön natur och kultur, ett stenkast från shoppingen både gång avstånd eller om du vill ta pendeln som går mitt över gatan till storstaden Göteborg. 

Ta en paus

Glöm inte ta en paus, ta en härlig fika på något utav våra många kafeér, gå ut och ät något gott på en utav restaurangerna i innerstaden, eller mys ner dig på hotellrummet framför en film.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Sommarkampanj!

Upptäck Kungsbacka i sommar

Ta mig till erbjudandet