Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Vill du skriva företagsavtal med oss?

Vi har över 4 000 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare och bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst.

I dagsläget är vi Sveriges mest rikstäckande hotellkedja och majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter. Som global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala,nationella, nordiska som globala hotellavtal.  Vi skräddarsyr företagsavtalet efter era behov. Ju fler nätter ni lägger på Best Western Hotels & Resorts, desto bättre förmåner får ni.
 Är ni intresserade av ett lokalt avtal med oss i Kungsbacka får ni gärna kontakta oss - info@hotellhalland.se eller fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Kontaktformulär

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.