Hotell Halland ❤️ Kungsbacka Teater

Kungsbacka Teater anordnar ett flertal event varje år med blandade artister och föreställningar. Nu får vi på Hotell Halland äntligen haka på!

Här kommer vi visa kommande evenemang som du kan boka tillsammans med ditt boende för ett överkomligt pris. 

Vi på Kungsbacka Teater & Hotell Halland vill hjälpa dig göra en minnesvärd kväll i Kungsbacka!

Kommande Event

Kungsbacka Teater och Föreningen Jazz & Blues har tillsammans anordnat en konsert som kommer att sätta dina musikaliska strängar i harmoni! Låt dig uppslukas av den själfulla musiken och följ med på en resa genom bluesens rytm och djup. Det blir utan tvivel en kväll fylld av känsla och groove som du sent kommer att glömma.

När: 10:e April kl. 19:30 på Kungsbacka Teater

Den mäktige amerikanska blues-legendaren Walter Trout är inte bara en av genrens bästa gitarrister. Han är dessutom en sångare och låtskrivare av rang. Sammantaget gör det honom till en av vår tids stora inom blues av den mer högljudda och rockigare sorten. För åtta år sedan tvingades han genomgå en levertransplantation, men nu är han tillbaka med full kraft och hans senaste platta "Ride" har hyllats som hans bästa någonsin. Hösten 2022 gjorde Walter Trout fem succéspelningar i Sverige och i april 2024 kommer han äntligen tillbaka!

Hotell & Teaterpaketet

Konsert Walter Trout: 10:e April kl 19:30 på Kungsbacka Teater

Börja kvällen med att checka in på Best Western Hotell Halland, glid ner några trappor och njut av en 2-rätters middag på Rum35, för att sedan promenera 7min bort till Kungsbacka Teater i vårkvällen, och låt Walter Trout sköta resten. 

Paketpris för 2 personer i dubbelrum: 2500kr
Ingår:
Hotellnatt 10-11:e April 2024
Två-rätters middag på Rum35
2st biljetter till Walter Trout
En härlig frukostbuffé

Om ni redan bokat er biljett denna gången och letar efter boende kan ni uppge "Kungsbacka Teater" så erhåller ni 15% rabatt på boendet. Kampanjkoden gäller i uppvisande mot biljett på plats. 

Vill du beställa något i förväg?
Mariestad 50cl flaska
Mellerud 33cl flaska
1 glas rött/vitt/mousserande på liten flaska
Alkoholfri öl/bubbel
Pringles Original/Sour Cream
Saltade jordnötter

Boka Ert paket via telefon eller mail
info@hotellhalland.se
0300-77530

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.