Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Varför Svanen?

Syftet med Svanen är att hjälpa konsumenter välja de ur miljösynpunkt bästa produkterna på marknaden. För företag är en Svanenmärkning ett bevis på att de aktivt arbetar för en hållbar produktion och att deras produkter har uppfyllt våra tuffa miljökrav. Alla kan bidra till en bättre miljö, konsumenter genom att välja miljömärkta varor och tjänster, och företag genom att mijömärka sina produkter.

 

Hotell Halland

Vårt hotell är Svanenmärkt vilket vi är väldigt stolta över!

När du bor hos oss väljer du ett hotell som tar ansvar och har klarat Svanens hårda miljökrav.

Vi följer en handlingsplan för att vara miljövänliga inom energiförbrukning, vattenförbrukning, kemikalier samt avfallshantering och vi utvecklar hela tiden vårt miljöarbete och arbetar för att bli ännu bättre.

Praktiskt Miljöarbete

På hotellet arbetar vi praktiskt med vårt miljöarbete genom bl.a.

Minska energiåtgången
Engagera personal att agera miljövänligt genom t.ex. att släcka lampor. 
Minska färskvattenförbrukningen
Byte till snålspolande toaletter så långt det är möjligt
Minska mängden osorterat avfall
Källsortering i minst 4 fraktioner.
Öka andelen miljömärkta produkter
Välja miljömärkta trycksaker, miljömärkt tvål, schampo mm

Inga kylskåp på våra rum!

Eftersom vi är ett Svanenmärkt hotell så har vi inga kylskåp på våra rum men om ni önskar kylskåp så har vi ett par för utlåning.
Kontakta gärna personalen för hjälp!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.