Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Rum för alla 

Vi erbjuder en trivsam vistelse, vare sig du är på semester med familjen, är på konferens eller reser i arbetet. Hotellet har 77 rum i varierande storlek- 
allt från det allra minsta enkelrummet till stora och rymliga fembäddsrum. Kika gärna runt på de olika kategorierna och se vilket av dem som passar just Dig. Är du ute efter en hård eller mjuk säng säg gärna till när du bokar. 

På samtliga våra rum finns Lava Invites TV som är världens mest moderna hotell tv-lösning med bla Internet, flera internationella nyhetskanaler, tips om sevärdheter i Kungsbacka och mycket mer.

Varmt Välkommen att bo hos oss! 

PRISER

Du kanske har märkt att hotells rumspriser kan variera ganska mycket och priserna beror bland annat på vilken veckodag, vilken säsong det är och hur många rum vi har tillgängliga. 

Hos oss kan du styra priset genom att boka i god tid men även bestämma vilka avbokningsvillkor som passar bäst. Om du är helt säker på att du skall resa till Kungsbacka blir det alltid billigare att betala i förskott för ett rum som sedan inte går att avboka.

Priset varierar också beroende på vilket typ av rum du väljer att bo i. Se närmare här nedan på vilka olika rumskategorier vi kan erbjuda dig och välj ett rum som passar just dina behov. Oavsett vilket rum du väljer så har alla rum högsta komfort på sängar och kuddar. 

Kontakta oss för att få veta priset för en specifik dag du önskar bo hos oss.
Receptionen: 0300 775 30
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.