Best Western Hotell Halland

288161205347
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra olika typer av rum

Vi har flera olika typer av rum att erbjuda, allt från det allra minsta enkelrummet till stora och rymliga familjerum. Kika gärna runt på de olika typerna och se vilket av dem som passar just Dig.

På samtliga våra rum finns Lava Invites TV som är världens mest moderna hotell tv-lösning med bla Internet, flera internationella nyhetskanaler, tips om sevärdheter i Kungsbacka och mycket mer.

Varmt Välkommen att bo hos oss! 

Small Single

Våra enkelrum är små men charmiga ändå. I varje rum finns ett helkaklat badrum med en glasbetongvägg som ger extra ljus till rummet

Standard     

På hotellet har vi 44 Standardrum där alla är rymliga med en ljus inredning som går i en nordisk 60-tals funkisstil.

Business

I våra Businessrum får du lite extra comfort då de är lite större och mer rymliga.

Business Plus

I våra Businessrum får du lite extra comfort då de är lite större och mer rymliga och i dessa rum kan man bo upp till 3personer.

Familjerum

Varje Familjerum är unikt designat där något rum har våningssäng medan ett annat har en bäddsoffa eller nedfällbar säng.

 

 

PRISER

Du kanske har märkt att hotells rumspriser kan variera ganska mycket och priserna beror bland annat på vilken veckodag, vilken säsong det är och hur många rum vi har tillgängliga. 

Hos oss kan du styra priset genom att boka i god tid men även bestämma vilka avbokningsvillkor som passar bäst. Om du är helt säker på att du skall resa till Kungsbacka blir det alltid billigare att betala i förskott för ett rum som sedan inte går att avboka.

Priset varierar också beroende på vilket typ av rum du väljer att bo i. Se närmare här nedan på vilka olika rumskategorier vi kan erbjuda dig och välj ett rum som passar just dina behov. Oavsett vilket rum du väljer så har alla rum högsta komfort på sängar och kuddar. 

Kontakta oss för att få veta priset för en specifik dag du önskar bo hos oss.
Receptionen: 0300 775 30
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse