Best Meeting - Vårt motto för dina konferenser

Med vårt läge - endast 20 min från Göteborg, är det enkelt att ta sig till oss både med bil och med pendeln.
Du hittar vårt hotell i Kungsbacka, strax utanför Göteborg,vilket gör oss till ett populärt alternativ för företag som vill hålla en konferens nära Göteborg men samtidigt lite utanför.


Våra konferenslokaler är fyra till antalet, varav två går att dela till två mindre. Våra lokaler är ljusa och fina och du finner den teknik du behöver för en dynamisk och lyckad konferens. Våra lokaler passar allt ifrån små konferenser till större jubileumsfester och kalas. De är också utmärkta att ordna utställningar eller mässor i - framför allt med tanke på dess planering vilken gör att man kan använda alla lokaler till ett och samma event. 
Alla lokaler ligger i gatuplanet och i direkt anknytning till reception och entrén. 

Ett säkert sätt att mötas
Under rådande omständigheter har vi lagt ner ett stort fokus på vår konferensmiljö.

* Handsprit finns tillgängligt i lobbyn och i lokalerna
* Bord och stolar placeras med minst 1 meters avstånd
* Allmänna ytor och föremål som kaffemaskin, dörrhandtag, teknisk utrustning torkas regelbundet av under er konferens.
* Efter varje genomförd konferens desinficerar vi stolar, bänkar, tavlor, pennor, strömbrytare och övriga ytor.
* För att undvika köbildning vid fika har vi anpassat kaffestationerna på olika platser i lobbyn och erbjuder take away påsar med smörgås och / eller kaka
* Vi erbjuder endast bordsservering vid lunch samt middag och möblerar med avstånd mellan borden.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.