Best Western Hotell Halland

401273226
Boka rum

Rum 1

OK
   

Mellan 4 feb - 2 juli är konferensavdelningen stängd pga renovering!

Fram till sommaren 2018 renoverar vi vår entré, lobby, restaurang och bar vilket medför att vi måste stänga vår konferensavdelning under den tiden. Vi har dock ett mindre konferensrum för 6-10 personer som kan användas utan att bli störd av renoveringen.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer! 

                      Best Meeting - Vårt motto för dina konferenser

Med vårt läge - endast  20 min från Göteborg, är det enkelt att ta sig till oss både med bil och med pendeln.
Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy Er konferens!


Du hittar vårt hotell i Kungsbacka, strax utanför Göteborg, vilket gör oss till ett populärt alternativ för företag som vill hålla en konferens nära Göteborg men samtidigt lite utanför. Vi har lång erfarenhet av att arrangera lyckade konferenser och möten, så boka er nästa konferens hos oss!

Våra konferenslokaler är fyra till antalet, varav två går att dela till två mindre. Våra lokaler är ljusa och fina och du finner den teknik du behöver för en dynamisk och lyckad konferens. Våra lokaler passar allt ifrån små konferenser till större jubileumsfester och kalas. De är också utmärkta att ordna utställningar eller mässor i - framför allt med tanke på dess planering vilken gör att man kan använda alla lokaler till ett och samma event. 
Alla lokaler ligger i gatuplanet och i direkt närhet till entrén. 

Godis, fruktfat, vatten, kaffe och te finns alltid tillgängligt när du konfererar hos oss. 

Varmt Välkomna till oss på Hotell Halland - hos oss är det lätt att mötas!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse