Är du vår nya kollega?

Arbetsbeskrivning

Jobbeskrivning
Hotell Halland söker medarbetare med möjlighet till fast anställning
Vi utvecklar oss för att bli bättre, och behöver förstärka i vår reception!
Nu söker vi en ny kollega som kan börja arbeta OMGÅENDE hos oss på Hotell Halland.

Kort om oss
Best Western Hotell Halland är ett trestjärnigt, familjeägt hotell med 77 rum och ca 165 bäddar. Hela bottenplan med Entré, Lobby och Restaurang är nyligen renoverat. Rummen är alla renoverade, de senaste 2018 och alla är modernt utrustade. Vi har möjlighet att hålla konferenser för sällskap upp till 150 personer i samma lokal. Hotellet har 4 konferens lokaler som kan anpassas efter behov, företagsevenemang, föreläsningar, utställningar eller festmiddagar med dans är några exempel.

Arbetsuppgifter

Ett varierat jobb med mycket gästkontakt. Dina arbetsuppgifter som receptionist omfattar förstklassig service gentemot hotellets gäster. Du kommer bland annat att ha hand om bokningar, ombokningar samt in- och utcheckning, inkommande samtal och mejl. Dessutom kommer du att ta hand om konferenser och konferensgäster.

Som person har du rätt attityd, är serviceminded och är professionell i bemötandet av gäster. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom branschen. Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av olika hotellbokningssystemet samt även kännedom om olika bokningskanaler och socialamedier. Dessutom ser vi gärna att du tycker om att vara gästernas främstakontakt och vårt ansikte ut mot våra gäster.

Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar skiftarbete. Arbetspassen är förlagda till dag och kvällspass samt helger.
Ingångslön enligt kollektivavtal.

Vi går igenom urvalet löpande så skicka din ansökan redan idag!
Märk ditt mail med ”Receptionist” till vår hotellchef Linda.

Varm välkommen med din ansökan!
Skicka ansökan

Varmt välkommen att maila din ansökan till vår hotellchef Linda, linda@hotellhalland.se

Märk din jobbansökan med "Receptionist"
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.